Τηλεφωνικές Παραγγελίες : 22510 48534 | ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά με αγορές άνω των 80€

Τρόποι πληρωμής


 

Νόμισμα των συναλλαγών

Όλες οι συναλλαγές στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα γίνονται σε Ευρώ.

Ασφάλεια συναλλαγών με κάρτα

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Τρόποι πληρωμής των αγορών σας

  • Με αντικαταβολή: Πληρωμή της παραγγελίας με αντικαταβολή της αξίας της στον υπάλληλο της εταιρείας courier, κατά την παράδοση της.

Το κόστος για πληρωμή με αντικαταβολή ανέρχεται στα 2,50 ευρώ.

  • Πληρωμή με κάρτα: Χρήση κάρτας Visa, MasterCard ή American Express μέσω ασφαλούς συστήματος συναλλαγών της Εθνικής Τράπεζας, στο οποίο ανακατευθύνεστε για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  • Με Paypal: Χρήση του προσωπικού σας λογαριασμού στο Paypal.
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Εθνική Τράπεζα 415/001215-73, IBAN: GR5401104150000041500121573, Δικαιούχος: Σαλή Ευστρατία του Ιωάννη.

 

Απόδειξη της παραγγελία σας, τιμολόγιο και παραστατικό συναλλαγής

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας στέλνεται αυτόματα μήνυμα στη διεύθυνση e-mail που έχετε δηλώσει, με τα στοιχεία της παραγγελίας σας και κατά την αποστολή τους τα προϊόντα συνοδεύονται από το επίσημο και νόμιμο παραστατικό (απόδειξη, τιμολόγιο, δελτίο αποστολής) το οποίο και σας παραδίδεται.

Για περιπτώσεις ακύρωσης ή τροποποίησης παραγγελίας η οποία δεν έχει ακόμα αποσταλεί, ο αγοραστής μπορεί να επικοινωνήσει εγκαίρως με το κατάστημα “σβούρα” τηλεφωνικά στο 22510 – 48534 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο svouramitilini@yahoo.gr.

 

Updating…
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.